Probabil cea mai buna mancare din Pitesti

SEMINA CATERING

Semina Catering vine pe piata din Pitesti cu un concept nou despre tot ceea ce insemana serviciile de delivery si evenimente private, bazat pe preparate diverse, din ingrediente proaspete si de calitate superioara, realizate cu multa pasiune de catre chef Cosmin Enache.

Fie ca este vorba de pranzul de la birou, masa de acasa, petreceri private sau corporate, atentia noastra este in permanenta orientata spre a satisface toate gusturile.

Venim cu pachete diverse si complete pentru ca tu sa iti petreci timpul alaturi de cei dragi si sa lasi totul in grija noastra.

Comanda on-line

Retete unice, delicioase.

MENIUL ZILEI

Asiguram o modalitate usoara si rapida pentru a scapa de grija mesei zilnice, printr-o simpla comanda. Meniul oferit este diversificat, ingredientele alese sunt intotdeauna proaspete si de calitate superioara. Combina meniul asa cum doresti si bucura-te de o masa de pranz livrata direct la tine acasa sau la birou.

Comanda acum

Retete unice, delicioase.

MENIUL ZILEI

Asiguram o modalitate usoara si rapida pentru a scapa de grija mesei zilnice, printr-o simpla comanda.Meniul oferit este diversificat,ingredientele alese sunt intotdeauna proaspete si de calitate superioara. Combina meniul asa cum doresti si bucura-te de o masa de pranz livrata direct la tine acasa sau la birou.

Comanda on-line

Evenimente speciale

MESE FESTIVE

Noi concepem fiecare eveniment special in functie de cerintele clientului, la care adaugam experienta noastra, obtinand astfel meniul si echipa perfecta.

Fie ca este vorba de nunta, botez sau orice alta masa festiva, va putem satisface gusturile indiferent de locatia pe care o alegeti. Va oferim garantia ca o zi importanta din viata dumneavoastra va fi o experienta de neuitat.

Comanda acum